Колку време трае упат за испитување крв во лабораторија? Издаден е на 28.02, п да знам до кога можам да го искористам..
Дали ја ако работам во Х фирма, а притоа сум во некаков одбор управувачки или надзорен у друга фирма/институт, ќе добивам и од таму плата?
па мислам ако би работела како на црно би добивала плата, но не дум сигурна некој друг нека ме корегира ако грешам
Другари, дали некој знае што значи "KC" ознака на препорачано писмо? Да знам што да очекувам кога ќе го земам од пошта. Фала многу.
Ми требаат нови тави, една како за палачинки/ омлет и една подлабока. Предлог од кој производител да земам? Тефал, Делимано или нешто трето?
Ние иаме на Делимано за палачинки Една црно-црвена и врв е Ни лепи ни горат Убави ги праи И една црна иаме обична за пржење, не знам шо марка е и дали е марка, ама и таа е топ Ако сакаш ќе видам утре.Мама со тоа поише барата Од Рамстор или Кит е така нешо
Ако бараш со нелеплива подлога тогаш Тефал. Нема утка. Имам и од Делимано ама ми лепи, ми изгоре и се излупи.