Ја отворив назад и има само жички и една поголемка батерија, немам видено таква во маркет, или па не сум забележала едноставно, една ќе ми треба само, не 3-4, сепак фала ти на одговорот Батеријата за мојата вага е ваква како што постирала подолу @Maca Macka. @Maca Macka Фала ти премногу, иста е ваква, дааа, утре барам во маркет обавезно
За пратено писмо од Германија, има ли број кај нас каде можам да се јавам да видам до каде е стигнато? Помина повеќе од недела време а многу ми е итно и потребно
Дали мислиш брич за брада, ако да.. новиот на Philips зелениот, го има во Дм околу 2.600 мислам беше.
Ако писмото е пратено како препорачано тогаш логирај се на бројот што ти го дале на потврдата за пратката. Ако не работи страната на нашава пошта пробај со интернационалните. Ако го имаш пратено како обично тогаш единствено да прашаш на некој од контакт телефоните во пошта дали се испратени пратките за Германија, ама не верувам да може да ти потврдат дека твоето писмо во точно определен ден било во вреќата со пратките, дека не е препорачано и не го следат.
Бев во банка и побарав да ми направат електронско банкарство,е сега сакам да имам само увид во состојбата на сметката треба да се регистирам на e-banking или m-banking? И дали со регистрација се активира ТОКЕН ?(не сакам токен). ПРОСВЕТЛЕТЕ МЕ
Да, сите ми се погодиле. Да ти напоменам дека јас многу не пребирам, ако ми се убај и во 36ка ќе влезам, а и можи не се удобни колку некои оригинал ама ќе се најдат, тоа е мојот начин на купување.
Не се баш удобни? Веќе имам земено такви ципелчиња од Creativo кај нас, и ко искривени, ко на земја да газам нејќам пак такви. А, пребирлива сум ептен Пред некој ден земав патичиња од Адидас сторе, маж ми ми вели ауу ја уби продавачката еми како?
M-banking od play store treba da ja slegnam taka li? Izvini sto te zamaram ne sum zapoznaena so tie raboti
Дали би можела да се сликам за табло, а да немам запишано последна година? Се води ли негде евиденција за сликањето? Ако знае некој да ми објасни