Здраво, купив 2 блузи од east gate, меѓутоа кога дојдов дома убаво ги пробав (се брзав тогаш) некако ич не сум задоволна, башка проѕирни се, не се пронаоѓам, гледам има опција за рефундација на средствата, дали е глупаво да побарам рефундација со оглед дека ги пробав таму срам ми е некако, дали прашуваат продавачките причина зашто се враќа или?
Не прашуваат ништо, даваат лист да пополниш со име презиме само и тоа, продавачките им е гајле кој им враќа производ, јас имам неколку пати враќано другарки што утнале и нив им било срам, не знам што е за срам само, срамота е да го вратиш извалкан или оштетен производот, законска обрска е да има поврат на средства или замена во молови.
Денес купив Викториа Сикрет спреј за тело што го користам долго време. Обично купувам од Еликсир, но денес земав од Космо и врска нема спрејот, мириса погадно и за 2 мин изветреа. Дали приметил некој нешто вакво? Многу се изнервирав зошто последните пари си ги дадов
Pamet za drug pat. Eve primer sestrami mi zema Love spell od hrvatska fantasticna jacina miris istiot tuka za sebe si kupi blage veze nemaa so toj od hrvatska sto mi go kupi
Каде да најдам мали пластични шишенца со прскалка, како за парфем? Ми се скрши оригиналното шишенце за парфем, т.е. ми се расипа прскалката и сакам да го префрлам.
Секаде кај што продаваат парфеми на точење, може и само шишенце да си земеш. Во dm има сетови со празни шишиња за патување, можно е и по аптекиве да има.
Во завод претходно се пријавив на 6 месеци за прв пат. Сега овој месец треба повторно да појдам. Дали знае некој дали треба нешто друго освен лична карта и тоа зеленото картонче?
Сакам да си направам фотографии како recap од претходната година, но да не е на обичен начин во албум. Кое ви се свиѓа најмногу? Ако имате друга идеја слободно.
Штом е веќе употребено не верувам да го вратат, освен ако не е изминат рокот, затоа што на друг нема да можат да го продадат веќе употребен спреј, е сега ако имаат политика да заменуваат со друг спреј, и овој спреј да го фрлат на нивна сметка тоа е веќе друго, нека проба ништо не губи, нека се пожали дека не е квалитетот на ниво.
Дали на некој му се имаат јавено на телефон од УНИ банка да го прашаат дали му треба онлајн банкарство?
Дајте ми идеја за поклон, нешто симболично. Не е за роденден ама проблемов е што не ми се купува ништо од бижутерија, облека и слично зашто личноста веќе има милион такви работи, нешто покреативно, совет?
Убав привезок изгравиран пр со Презимето и првата буква од името. И јас секогаш пишувам картичка со посвета. Не знам колку посветата им значи на некого ама мене ептен ми емотивно.