Од кај набавувате тегчиња? Мене стрикно ми требаат од по 2кг и гледав од contigo.mk, ако има некој од таму нарачано нека ми пише. Фала.
The Big Bang Theory ако ја немаш гледано, таман имаш еден куп сезони и смешни. Вежбање, трчај надвор...
Најдов во Џамбо вчера. Со тоа што се малку подолги од оние што ги даваат за јадење во кинеските ресторани и имаат некои шарени лепенки на едниот крај. Има два вида, 5 пара стапчиња заедно спакувани 130 ден, и по два пара малце пофенси на изглед 50 денари.
Би се навредила посебно ако знам дека не сум подмолна личност. Се зависи од твоето однесување. Е сега ако си таква личност нема што да се лутиш, едноставно тој те разоткрил. Му правеше нешто позади грб (скришно), му наштети некако без да очекува, (едно збориш друго правиш)...? Се зависи од тоа како ти си се однесувала.
Дечки, како да го почнам меилот во кој барам од одреден професор да ми биде ментор за дипломската, што треба да му пишам во меилот.. Не знам што се треба да содржи меилот, да не утнам нешто, стварно ми значи да ми биде тој професор ментор..
Имам фобија од канцер, денес јадев KFC и прочитав дека предкзвикува канцер и дека е канцерогено, го јадам 2 пати во година, дали значи дека ќе добијам канцер од ова?
Не но доколку ти е страв толку многу, треба да знаеш дека црвеното месо и цигарите се најголеми причинители, и сонцето за рак на кожата. Исто така пржената храна и шеќерните пијалоци.
Почитуван професоре (презимето), Ве молам ако сте во можност да ми бидете ментор за дипломската работа на тема... Би ви била премногу благодарна доколку се согласите. Го очекувам вашиот одговор. Поздрав, Твоето име и презиме
Не, нема да добиеш канцер. Ти не си свесен во колку производи има канцерогени состојки и да поради сите нив канцерот е позастапен него порано, но не си прави параноја дека ќе добиеш канцер од храната во KFC. Нема да ти биде ништо.