Картицата од банка ќе ми истече уште малку, дали треба да одам до банката да пријавам или ќе ме бараат да си ја подигнам новата?
Мене по пошта ми стигнуваат, ако не по пошта тогаш ќе ти се јават од банката да те информираат за подигнување на новата
Се надевам дека ќе ми се јават, живеам ви близина на банката не би требало преку пошта да ми ја пуштат.
Здраво, сакам да ве прашам дали од телеком уште важи она правило дека за патување во земјите во западен балкан може да користам мобилни податоци и нема да ми се наплати ништо? Лани знам така и ми беше само што треба да направам пред да стигнам на граница? Да не случајно нешто се наплати.. И дали може само од мк телеком на телеком ал или било која мрежа?
Виоплекс т спреј за кожа дали го даваат без рецепт? Некој што купувал во поскоро време да ме информира?
Пејпал не сум користела добри 10 години, сега сакам да префрлам пари од Пејпал на мојава картичка, но ми вика Right now, we are not able to complete this transaction. Картичката ми е апдејтирана, се' е ок. Во што може да биде проблемот?
За мк не може. Може само да купував. А пари некој ако ти прати (не знам ни дали може да се примаат пари) не може да ги подигнеш на картичка.