https://forum.femina.mk/threads/Средношколски-стипендии.8988/page-16 Ве молам доколку некој е информиран и може, да ми одговори на моето прашање. Благодарам однапред
Симнав книга пишуваше free download ама потоа таа се префрлу Apple books има шанси да ми де наплати не ми е јасно
Дечки, дали од кога ќе се плати казната во банка, може во било кое време да се достави во полициска станица?
Здраво, при перење на белите фармерки им се пренесе малку сина боја од една блуза. Со што да ја извадам бојата сега ? Ви благодарам
Tebe barem te prasale, bile iskreni. Imas firmi kade rabotis prekuvremeno neplateno a ne mozes da gi dokazes plus saatite zatoa sto od hr si igraat kako sto sakaat. Tvoe e dali ke prifatis ili ne.
- Кои документи треба да ги има една продавница, кои книги да ги води и на колку денови треба да се ажурираат? - Кој извештај го поднесува фирмата на крај на годината за исплатени плати, придонеси, персонален данок и додатни приходи?
Дечки утре како неработен ден што работи? Кои маркети за храна од типот на Кам стокомак кипер? Дали работи Ист гејт? Саемот за книги ќе биде отворен утре?