Ајде некој ако може да ми ги скрати маките, ранец за рачен багаж во авион со тие димензии кај можам да најдам, цена до кај 1500 ден?
Секој ден се трудам да се сконцентрирам да научам нешто за испит ама не ми оди никако.. Еве ова е 4ти ден по ред така.. Стварно не знам вака да ми се случило некад до волку, цел ден на книга да сум со 0 стр научено а полагам во четврток многу битен испит.. Плс совети, што би ми помогнало?
Мислев да не знае некој конкретен модел, зошто онлајн не пишува димензии на повеќето, а немам многу време по продавници да барам.
Мислам дека сите ранци ги задоволуваат димензиите за рачен багаж. Не би ти правеле проблем, поентата е да го собере под седиштето пред тебе или горе во кутиите. Јас сум носела мало куферче како рачен багаж, така да може и тоа да ти е опција. Волуменски е поголемо, само стартно губиш 1-2 килограми од куферот.
Телефонот на страна, кафе, биди добро одморена, потсети се и мотивирај се добро зошто ти е битно да положиш и научиш. Кај мене ова функционира.
Само обетки имам купено, и тпа гледам на попуст да се. Ок ми се досега, не се воопшто сменети, само што јас ги менувам деловите што се ставаат во дупката во увото, за да не ми прават проблем при носење.
Ох јас малку слабо стојам со идеи за ташни ама би рекла исто, 1. кафеава, 2. крем, 3. ако сакаш поинтересно оди со контраст, тиркизна, сина или нешто шарено (ако одговара на приликата). Годинава се' со се' се носи, битно да ги погодиш нијансите.