Мене ми се погоди. Секој ден ја носам за на работа, средна големина а ја преполнувам со тегличка со појадок, шише вода и останати тракатранци. Не е мрдната, ниту оштетена година и нешто.
Зависи што врата е, ако не грешам тие што се блиндирани врати чинам така ги викаа поголеми се и клучевите и далеку е поскапа изработката
Помошшшшшш Месец дена е веќе вака И во ,,општи здравствени” имав прашано Не е удрено, а можда и е веќе не знаѓ шо да мислам Не памтам дека го удрив, дека ме згазил некој рековме од тесни чевли со една членка, ама досега ќе пројдеше Сега носам сѐ удобно онака Спојлер: не отв ако се гадиш
Ме знам искрено баш точна цена одамна беше кај моите ама сигурно не е 150ден прашај си најубаво. @Feminka22 ова ако е од удар нема шанси да не знаеш зошто кој знае колку ќе те боли за вака да помодри, за тесни чевли не верувам. Појди на лекар
Каде можам да најдам масичка со огледало за шминкање за во спална? Не од оние големите, некое така помало, интересно, со нормална цена, немам толку простор за големо. Вакво нешто
Од сликата тоа што можам да видам дека ноктот ти е удрен, така поцрнува и после како што расте нов нокт стариот умртвениот нокт го сечеш и ќе помине, но ќе тера година дена, сигурно го имаш удрено но не можеш да се сетиш или на спиење, знам ти кажувам од сопствено искуство. Но секако ако видиш дека собира гној или има рана некоја што не заздравува подобро оди на лекар, на кожен лекар, може да одиш и во оваа состојба сепак оваа работа е за стручно медицинско знаење. Јас не сум лекар не можам да ти дадам совет.
Zdr Dali znaete lugjeto so karcinom dali se oslobodeni od participacija? İ ako se kakov dokument treba da prilozat?
Не мора да е од удар. Ако трчаш, можно е да е од тоа. Ако не, од тесни обувки. И не поминува за брзо време. Ова е подлив, треба крвта или да се издренира, ама тоа само на доктор, или ќе чекаш да се апсорбира сама. По некое време овој нокт ќе ти падне и ќе порасне нов. Али заздравувањето може да трае и со месеци, на стапало конкретно до 9 месеци.
Колку пари би дале на не толку блиска другарка за свадба на која не сте биле ? 1200/1500/2000 ден? И дал би докупиле нешто плус?
Дали некој има искуство со камери за надзор во внатрешноста на домот? Кои според вас се најдобри? Што би препорачале?
İljadarka, ili nekoj poklon za domakinstvo do toa cena plus minus 200 300 masinka za wafli, nekoe secko ,blender ...