Јас имам едно пластично електрично гезве со подигнато дно и го користиме исклучиво за турско кафе. Кога ќе го вклучиш силно вибрира и исклучиво се меша со пластично лажиче.
Дали може А1 да ми испрати аудио снимки од разговори кои сум ги правела на одреден датум во одредено време?
Здраво ме интересира дали кај над постои фирма која нуди да ме пријави како вработен за да ми тече стаж али да не работам туку да им плаќам на таа фирма околу 7.000 (толку они плаќаат за тој што го вработиле) мислам дека беше а јас да си работам приватно со тоа не би имала стаж
Можеш да најдеш таква фирма, начесто така прават жени во рана бременост за да земат трудничко боледување, најди некоја фирма што би ти излегла во сусрет па ќе им даваш пари само за придонесите
Да прашаш нејзина другарка за да ти даде телефонски број од нејзе, има нешто меѓу вас, да и се јавиш на бројот што ти го дале што мислите?
Малку не те разбираме, сакаш да добиеш број од другарка на некое девојче и да и се јавиш? А меѓу кој има нешто?
Zdr iam neshto zaboraveno u Vero sigurno nakasa, kje moze li da odamm sega za 1 saat da si go pobsram, imamm fiskalna
Дали има некој патувано во скоро време во Дубаи и да знае каква е процедурата за вадење на туристичка виза? Доколку има некој што знае нека ми пише во лп.
Барик. Кафаната не е ништо посебна, баш кафанче ама имаат многу убава храна и пристапни цени за Скопје.