На син ми, тогаш баш толкав беше, му носеа кашички, смоки бебешки, лино пудинзи, лажички, пошенца, по некоја играчка, сокчиња бебешки.. Јас за внукот земав пакетче празно и му го полнев сама со вакви работи.
Добив телефонски повик за подарок ваучер за брачни парови за патување но не запамтив како се викаше фирмата услов е само да присуствуваме со сопругот на семинар од 40 мин. Дали некој добил ваков повик?
A53 подобар ама разликите се толку мали што незнам дали се исплака да се плати скоро 100 еура повеке Поздрав
Кажете некој што прави план и за исхрана и за вежбање? пошто работејќи на тоа да се здебелам стомачните ми отидоа не можам веќе да пратам track не јади ништо калорично, отидов надоле живеј на џанк фуд, внесувај протеини, благо, калории, се` иде у стомак пичка му матер се уморив веќе сакам да си ги имам плочките од порано, ама треба и гзот да го запотам како порано. ама некој добар кажете ми и да не ме кошта ѓавол ипол како да идам у теретана
Колку штетна би била машина за сушење во стан и да суши додека сме ние дома? За воздухот што ќе го дишиме.
Вакви честитки за дипломирање каде има? Во Џамбо можеби? Не мора да е персонализирана, но вака нешто да биде.