Здраво сакам да нарачам една ташна во износ од 50 евра меѓутоа ми вели: You're not based in the EU! Please note you have to pay for the custom duties and TAX. Знам дека од 22 до 90 евра се плаќа само ДДВ но дали би можеле да ми пресметат и царина? Вршат шипинг преку FedEx.
Дали некој има порачувано планер од thedaydream.co да ми каже дали вреди за оваа не баш мала цена? Или да предложи од кај да порачам. Еден многу ми се допадна, Imaginarium, ама го нема на залиха.
Девојки која има искуство со резервација за хотел преку букинг и други станици за надвор од мк? Дали е сигурна резервацијата?
Па што знам не сум се рашетала скоро ама што ми излагаат на фб по 400е гледам Малиот со фен три дупчиња ми направи и сега незз како да го средам
Дали може да се направи уринокултура на приватно без упат, и колку отприлика би коштало? И во сабота дали работат? (За Битола конкретно ме интересира) Спојлер Имам болки, во друг град живеам и не можам одма да појдам кај матичен (не ми е тој во бт), планирам да најдам нов тука, ама ова ми е за дури да најдам.
Гледав на фб самолеплива лепак кожа незнам што материјал ти е за да го покриеш ако не е многу оштетено
Не знам за сигурно да ти одговорам на прашањето,ама би требало да може без упат на приватно. Ти реплицирам во врска со уринарната инфекција, претпоставувам тоа е проблемот, додека чекаш за антибиограм пиј увин чај, по можност од тој што не е во кесички. Имав порано мака со хронични уринарни инфекции со увин ги решив.