Колку време се чека од топ шоп за нарачка шо не ја добиваат во моментот во продавницата? Видов во една тема калапи и ми текна. Имав две нарачки. Едната стигна и јас платив и зедов, едната ми рекоја ќе касни чим дојди те бараме. Месец помина. Уште е на залиха на страната. Дали да чекам абер од продавницата или да си нарачам онлајн и кој ги врти?
Која апликација може да користам за да додадам текст на слика без да се намали резолуција/квалитет на сликата?
Каде може да најдам ваков Планум ? јас имав таква подарок , ама сакам и на внуками истиот да го подарам..
Дали за вадење на државјанство мора лично или можи и родител да поднеси барање над 18? Дали можи да се извади во град каде шо не ми е адресата на живеење по лична карта?
Ми треба цена за кломпи од Матстар, на инстаграм не враќаат порака каде да им пишам освен да се јавам тел?
Овие се постари изданија, види во книжара Три што има останато и дали има резидание. @Emotional123 House of Legend е над Шехерезада. Skopje event center е исто тука, само не знам дали работи.
Кога мене ми беше потребно државјанство ова пред 3 години морав лично и морав да се вратам во матичниот град. ако нешто во меѓувреме се сменило не знам