Дечки пак ми треба хелп. Вчера учителката им рекла на децава да си купат меѓусебно подарок за н.г. Да не биде новогодишно нешто, ниту школски прибор. За утре треба да ни биде спремен подарокот, за девојче 5-то одд. Дајте предлог
Ова е тотално надвор од тема, ама би сакал да знам - зошто би сторнирале скенирана сметка? Од кои причини?
Ахаа Помислив на разни украси за коса, шноли, стегачи, панделки. Фала за предлозите и вчера, и денес.
Ах, не ми се верува. Рамстор знам дека работеше пред некоја година на први. Ама не сум сигурен за сега што ќе работи. Сигурно дежурен маркет ќе има во Ск.
Мене ме интересира дали кафичите во ист гејт ќе работат на втори Јануари ? Ако некој има информација да сподели, важно ми е.
Go vrativme produktot. Istata bese stornirana i od prodazba pa dokolku se vrsi kontrola na istoto sakav da sme cisti.
И затоа што некои сметки не може да се скенираат, мислам дека беа фискални што ти ги даваат при плаќање сметки или ако нешто плаќаш преку фактура (така нешто беше) .
Здраво Дали православните празници кои се слободни денови за граѓаните од христијанска вероисповед ќе мора да ги исплати работодавецот доколку се оди на работа?