Девојки не знам кај да најдам тема за моево прашање. Сакам да сменам влезна врата, да ми препорачате фирма некоја?
Дали овие моментални трошоци се плус оние 799 кои ги плаќам регуларно на Телеком? Уклучив интернет додека бев во странство и не знам сега дали ќе платам вкупно 952ден или 1751ден. И дали знаете дали можам само тој дел да го платам за да не стигне на наредната сметка?
На ФБ види Ники Текстил и Бутик 13-ка. Солидни цени. Држат на Тритекс, Силви стајл ама и други модели. Разгледај си
Проспера, баш сега ние чекаме да ни ја наместат, а чичко ми веќе неколку години има влезна врата од кај нив
Има бус што од кај Мавровка, Битоазар, Моб тој реон, иде накај Железничка? Знам што одат накај Југодрво, Ама од тие семафори уствари, лево иде некој? Бар до Железничка?
Потврда за неосудуваност колку има важност? Вадев пред нова година, ми треба за упис во регистар на овластени сметководители, утре ќе поднесам барање е сега дали потврдата за неосудуваност уште има важност или треба нова да вадам? Ви благодарам многу однапред!!!
Девојки препорачајте некое средство за керамичка плотна? Чистам со Циф и ножче за плотни, дали има друго средство од кое сте задоволни?
Дали има нештo како thrift shops кај нас ама не за облека туку за стари предмети, уникатни работи и сл....?