Абе ако се стварно во загуба во тој случај стварно не знам дали би важело тоа до 15ти во месецот да се исплати плата...
До 15 треба да исплати, после 15 се пресметува камата, после отприлика еден месец и присилна наплата прави УЈП, ама ако фирмата нема пари на сметка се е џабе додека не добие пари.
на мапс ќе си видиш кај е точно По Партизанска моеш или кај Сити Мол или кај Антико (Долно Нерези кон Влае се вика автобуската), бидејќи школото е измеѓу двете постојки. До таму иде сѐ шо иде по Партизанска. Ако се симнуваш кај СЦМ: 2, 2А, 4, 21, 22, 64А, 22А, 32, 60, 56, 56А, 19 59 и 7 НЕ. Моеш и на последна 19ка да се симнеш, таму застануваат и 15 и 15А. Ако се симнуваш на следната, идат истите од горе освен 19ка, пошо последна 19ка е после Сити Мол, десно
СЦМ што е ? Извини мутава сум ептен , ама мн слабо одам натака па се бунам каде е .. Значи кај сити мол се симнувам или ?
Skopje City Mall Gen Z скратеници а за кај е локациски школото види на мапс да не се изгубиш најубав е кај сити мол да се симнеш. И коа ќе се симнеш укуцај на мапс
Вие што сте на Телеком дали имате интернет? Wi-fi нема на телефон а телевизија си работи нормално, 4G многу е слабо. Некој друг ваков проблем или само кај мене?
Како на Ексел да се отстранат редови и колони. Ми треба до 30 ред, а ги има 230 и има Z колони, а ми треба до L.
Член 109 од Законот за работните односи Левица има предлог закон платата да се исплаќа до 5 во месецот.
Можеби некоја би знаела: Убави и памучни еднобојни маички на кратки ракави, што нема од 5 перења да се растргаат, каде да си купам? бонус ако се со пристапна цена бидејќи планирам повеќе да си купам.