Zdravoo, sakav da ve prasam dali nekoj ima iskustva so hebeos official stranata. Ima preubavi fustani. Ili do kolku ne e soodvetna tema da me prefrlite vo soodvetnata. Vi blagodaram
Тоа е одлично но само да се почитува. Што е најстрашно не им е гајле ни за јадење дали имаш а не да те известат кога ке пуштат. Во што држава живееме СТРАШНО!!!
Дали некој ги користел да ми каже како треба? Знам дека пишува позади. Калосот го иам употребено 3-4 пати. Еднаш на мокра коса прснав и после ко небањата 10 дена бев. На суво пишува пред пеглање, и така пркав, ама после косата не ми е silky или нешто, туку баш од мокрото+ пегла ми е разлетана и ко со фен само да сум се исушила, ко да не прошла пегла. А и на ова уљево вика на сува коса да се стаи. Ама завчера го купила мајка ми (видела го купувале некои жени па ај и она), уште го неам употребено, и сакам да знам дали ќе ми ја измрси косата. Иам користено уље претходно, од Балеа едно, ама тоа го ставав на мокра коса, пред да ја сушам и предобро беше. Не знам дали да пробам и ова на мокра. Некако уље на сува коса? Иам суви врвови, мислам сеа не толку, пошто сум тазе шишана. Ама денес не можам да си дозволам да премијувам коса или да искочам мрсна од дома. Помагајте дур имам пешкир на глава
Јас никогаш не ставам на сува косат, без разлика што пиши дека можи, слично масло на лореал имав пробав на сува и никогаш повеќе ми се исполепи косата на влажна само
Јас вакви масла секогаш ставам на сува коса откако ќе ја исушам или додека ја сушам ама тоа зависи од твојот тип на коса, дали ќе ти одговара или не. Стави мала количина само на врвовите и ќе видиш дали ќе биде поубава.
На повеќе места може и во евра ама е нешто поскапо. Има менувачници на многу места, нема да ти биде проблем и така и така но имај си и форинти ако ти затреба. Може и плаќање со картичка.
Види по пазарите, мислам гледав на тоа пазарчето што е спроти Рамстор во центар (зелено пазарче). Мислам дека беа баш евтини и имаше разни видови на калапи.