Истечена ми е возачката а утре имам термин за слкање Ќе ме казни полиција ако му кажам дека утре имам термин пример? И дали знаете за колку време ги издаваат за итна постапка возачките
Девојки ми треба вакво нешто да носам на свечен фустан, немора да е баш boob tape може нешто слично, со што имате искуство и каде може да најдам ?
Не знам дали има опција итна постапка за возачка. Ама можеш да возиш после со документот што го даваат откако ќе се сликаш.
За 48 часа, јас лани летото вадев (ако не смениле нешто во меѓувреме). А дали би те казниле.. мислам дека не, освен ако не се погоди некој ептен гад
кај да ги најдам Јужни Ветар: На граници? нешо со убава резолуција? на тв не ги фаќав кога ги даваа првиот и вториот дел од филмот ги иам гледано. Зборам за овие новиве ,,епизоди'' шо искачаа
Хе-хе ваЛда, ама едно време велеа од 14 до 16 се подигат, ако може да одговори некој шо знај а не ваков молам
Ајде бее, после 13 на пуш пауза да не се? п.с едно време ке ги клаваја да работат и поручек до 21ч не знам дали е уште така
Има да. Закажав веќе , не сум приметила дека ми истекла , па откако ме казнија експрес закажаа за утре мислам дека околу 1000 ден. се плаќа @Anika55 денес ми се погоди таков гад
Не знаев.. Си мислев дека има исто како за пасош и за возачка. Моја грешка. @Маја555 и ти да видиш за секој случај