Јас ги користам веќе подолго време. Навистина преубаво мирисаат и трае мирисот само некогаш не се истопуваат скроз. Не знам дали само мене ми се дешава тоа
Може да ми кажеш каде ги ставаш, директно во машината или горе во фиоката? И дали може и омекнувач и плус од нив истовремено да ставам или само едно?
Во гтц на таа златарската уличка што ја викаат можеш и во чаршија негде по златарите. Сегде е сега безболно со пиштолче
https://www.crnobelo.com/zabava/diz...shlag-pena-mozhat-da-gi-napravat-i-deca-video Знае ли некој каде може да се купат вакви прехранбени бои во шишиња ?
Па претпоставувам да. Прво да ја раствориш бојата за да можеш да накапеш во плагот. А мали шишенца течна има и во марктеиве. Сум купувала во Веро, само не секогаш може да се начекаат
Другар ми има пратка со нашава пошта. Пратена е од Финска и заглавена во пошта на железничка, а треба да стигне на адреса во Струга. Царина не се заинтересирани да помогнат, велат дека немала декларација (има, имаме фотографија од пакетот на кој е залепена декларацијата), а овие во пошта во Скопје немаат гајле да кренат телефон. Јас сум во Скопје, ако отидам да прашам за неговата пратка и како конечно да се достави до Струга дали воопшто ќе ми одговорат, или ќе бараат тој лично да дојде во Скопје? Нема никаков начин да ги исконтактира човек за најосновни прашања...
Прашај, зависи колку ќе биди услужлив тој во пошта, сум земала туѓи пратки, некогаш барале лично на тој што е пратката да оди, али пробај си ја среќата
@Hunger на внука ми пратка од Али стигната во Мк во Декември и никаде ја нема сеуште а чинеше околу 3500 ден...
Zdravo moze ne e tuka ova prasanjeto da go postavam ama sakam na simpatijata da mu ostavam podarok na mesto kade sto raboti dajte nekoja idea sto da mu kupam i sto da mu napisam