@1209 Те разбирм, но лично мислам повеќе ќе се уништи ако го бојадисуваш. Види го видеото, може ќе ти помогне Или пак, види дали се уште се продава како твојот од брендот што си го земала и купи си го пак. Јас и така би направила, ако многу ми значи парчето.
Фала ќе го погледам, ќе пробам, секако не може да се уништи повеќе од што е уништен сега, не дека би дала па толку пари и дека толку ми значи, едноставно квалитетен е и греота е да стои неносен.
Се плаќа ли данок ако роднина/пријател ми прати пари за роденден преку вестерн/риа? Во последно време гледам дека бараат додатни документи од риа за трансферот да се изврши.
Дечки дали знаете некој сервис за поправање на компјутери? Кога ќе пробам да го уклучам компјутерот, цело време ми се рестартира и ми се појавуваат некои кодови на екранот со црна позадина... Стварно не знам дали е проблемот во мониторот или куќиштето !! Кажувајте чаре... Имам битни работи во него морам да го поправам, каде да го однесам на поправка?
За првото: Може, со животно осигурување (за што пензионерот плаќа годишна полиса). За второто: до 75 години (може има разлики од банка до банка).
Колку време треба да се плаќа животно осигурување пред да се подигне кредит? Едит. Човекот веќе има земено еден кредит со жирант пред скоро една година, сѐ до сега уредно плаќано. Сега сака да земе друг кредит, со што прво би го затворил скроз првиот. Може така?
Не мора да се плаќа претходно. На денот на потпишувањето на кредитот, се потпишува и полисата. Мислам дека може, прашајте во банката.
@L.i.n.a.a Да не направиме грешка. Кредитот и полисата се потпишуваат истовремено со кредитот. Банката има договор со осигурителна компанија и полисата е врзана со времетраењето на кредитот, а се плаќа годишно. На пример: Три годишен кредит значи дека три полиси се плаќаат, секоја година по една. Во секој случај прашајте во Банката.
Дали знаете каде можам да купам маска за телефон со Реал Мадрид може и онлајн само да сте задоволни...
Постои ли нормално Фитнес студио, Пилатес, што год да е, каде што не ги снимаат жените и девојките во фаца испотени како вежбаат за на социјални мрежи? Многу ненормално ми е искрено.