јас сега зборев некои 5-6 минути без проблем ама некои луѓе што се исто на Телеком, воопшто не можам да ги добијам, ми гаси како да немаат мрежа да не ги скенирал некој друг? или види да не треба да го апдејтираш, и да го подесиш на новото, 2100 да е за 3 месеци ај се надевам ќе средат
Денеска изгледа и А1 нешто беше падната мрежата. Цело време гаси при разоговор, се жалеа на работа. Јас немав проблем, а сум на телеком.
Засега не, реално Ист Гејт имаме повеќе избор каде каде од Приштина Мол (па дури и ситимол мислам е подобар). Молот им е огромен и убав ама многу простории се празни со се уште не отворени продавници. За зара и страдивариус видов coming soon банери. За облека видов: Ваикики, Котон, ХиМ, Линдекс, ЛТБ, Некст, Бата (и уште неколку за чевли), од посоленкиве Карл Лагерфелд, Дисел, Босс, за дома: Јуск и Комодита, спортскиве ги има Спортс Вижн, Адидас, интерспорт, Најк и сл, и една огромна продавница за бела техника, не ми текнува на името, едино спратот со рестораните им е подобар, друго мислам дека немаше баш некој избор. Уште еден мол има во Приштина внатре в град, таму не сум била не знам како е.
Дали денеска добивавте чудни повици? Цел ден ми ѕвони телефонот, броеви на телеком, на албански зборат ништо не разбирам. И на whatsapp пораки ми пишуваат пак ништо не разбирам. Има ли кај некоја вакво нешто?
Е океј фала ти, значи сепак ќе се почека со одење. Ми се случило еднашка. Воопшто не кревај доколку видиш чуден број што не е од мк, се познава по префиксот, и одма блокирај, не ни пробувај да се јавиш назад. Крадат податоци.
Ах се извинувам, ми прелета скроз тој детаљ. Преведи на гугл транслејт, може имаат погрешен број и бараат некого
Дали ако некој го блокирате на фб додека сеуште има профил нели и потоа го избрише профилот, уште ќе стои на листата блокиран кога ќе го активира профилот?? Или ќе треба пак да го блокирам?
Ако го деактивира мислам дека ќе стој, али ако избриши и направи нов значи ќе треба пак да го блокираш