Ако е за торта, колачиња така нешто, видете вега, здрава станица... А ако е за деца крем бананите од европа
Дали има некоја членка на форумов што работи на детска клиника во Скопје? Ако има ќе ве замолам нека ми пише лп.
Zdravo, ja plativ smetkata za struja od EVN online denes, no ne mi stigna potvrda na email deka smetkata e platena, im pisav mail na @infoevn no nema odgovor, im se javiv ne krevaat slusalka? Dali nekoj imal vakva slična situacija i kako postapil ponatamu?
Мене ми се има случено слично, конкретно не со евн али со водовод ми се укочи интернетот, ми ги повлекоја парите, а во водовод ми покажува неплатено, помина една недела уште исто, се јавив во банка ми ги вратија парите, и пак си платив, почекај да видиш дали трансакцијата ќе се реализира за неколку дена, ако не, во банка јави се.
E vo toa tabelata stoi "neplatena". A preeska mi napisa koa ja plakav plakanjeto e uspesno a e- mail ne mi stigna potvrda. I sega koga napisam broj na faktura i korisnik pisuva "smetkata e vo proces na plakanje". Stvarno ne mi e jasno
Taka ke napravam i jas fala ti na odgovorot, kolku se nerviram samo koga od edna prosta rabota se iskomplicira sve
Знам дека темава не е за ова ама се заљубив Прееска кај Мавровка према општествениот кампус, видов црнец млад, 185-190 макс, со бланширана коса плава и МИСЛАМ имаше пирс на десната ноздрва. Дечкото беше сон Замолувам некој ако знае како се вика да ми пишете у лп негов Инста. Ако не можете да ми пишете, цитирајте ме за да ве заследам Фала многу
Овие не се јадат ама може да ти завршат работа. https://krs.mk/proizvod/goo-jit-zu-hero-marvel-mini-asst/
@TMNT ако за неколку дена уште ти е така, само со банката ќе контактираш затоа што тие пари ќе се повлечени и ќе лебдат буквално нема никогаш да се реализираат, само тие можат да ги вратат на сметка
Здр, купив патики ги носев еден ден ми беа удобни, сега не ми се од страна воопшто и таму кога ги пробав исто ми беше ама првиот ден кога ги носев ок ми беа, дали на кондураџија може да се проширират од страна? Некогаш ми се удобни некогаш ич, не знам до што е, смао знам дека од страна ме стегаат некогаш, би се средило ли ова на кондураџија??