Па читам на нет доста негативни коментари, ме замислија малку. Доста работи сакаме да нарачаме од нив ама..ме интересира квалитет, гледавме мебел за дневна, плакари, претсобје, ама тоа од Јела одбравме..општо ме интересира искуство со салонов..
Ние имавме многу лошо искуство со нив. Земавме тросед и лежај од таму - слики во прилог. Плативме се во кеш целата сума и чекавме скоро 1 месец за достава и кога ги добивме шок. Троседот - седиштето и наслонот не беа споени имаше простор како дупка. Лежајот- долниот дел кај што е за складирање материјалот не беше убаво обложен и во средишниот дел скинат. Момците што ги донесоа само ни кажаа дека они се за носење ако имаме рекламација друга екипа доаѓале и така почна нашето патешествие. Ни бараа докази со слики да видат дали е до нив или од нас настаната штета, па 3 пати одевме до салон лично да докажуваме дека сме платиле, потоа дојдоа екипа за увид да видат што како е па потоа чекавме скоро 2 месеци за други да ни испорачаат.
Сакам да порачам патики од страната на Артурс. Дали се плаќа при пополнување на формуларот или при достава на пратката?
Реално за тој квалитет многу високи цени, негативно е и што премногу се чека мебелот, душек чекавме 2 месеци. Подобро од Виденов да земете
@AneSk @Снегулк@23 Фала ви девојки на искуството, ми значи, баш заради тоа сакав да слушнам искуства, дефинитивно нема да нарачаме од кај нив, не по толку негативни искуства. Реално колку пари сакавме да дадеме кај нив, уште вака да ни направи некој..срамота би било.
Види по пазариаве, Бит пазар, ако бараш поевтино. Дека многу од овие електронски направи сега ги има и по пазариве, па не мора да нарачуваш онлине.
Дали некоја успеал да закажи за лична карта во Скопје? Онлајн нема воопшто термин, ѕвонам на бројот 072 92 92 92, ама изгледа ни тој не функционира, што ќе беше тоа толку гужва и работа. Јадни оператори колку имаат работа. Или пола полиција е замината на месечен одмор.
Голема е веројатноста да не ги добиеш, пробај онлине, ама барај од термините за средина јули па натака, бидејќи се е зафатено