И јас сакам црн ама девојкава што го носи е доста слаба и гледам припиен и на телото на друга слика пак како наберен доаѓам и незнам…Би ти било ли проблем да ми пратиш слика во Лп да видам како стои во тој критичниот дел
Пред тоа, односно откако ќе изгорам обавезно со гел за после сончање итоа ми спречува да не се лупам. Инску најдобро со обично млеко за тело да го мачкаш
Se mackav so aloe gel za posle soncanje ı sega se mackam ısto so mleko za telo no vakvo lupenje na koza nıkogas ne sum ımala.. ne znam vekje kako da go sprecam,cela sum sarena
Нема во Просветно дело, видов те насочиле таму. Во Автокоманда во книжара Траки мислам се викаше или кај Билна аптека, спроти библиотеката тука ако постои уште книжарата.
Дечки од пред два-три дена како фати жешково, се ми се спие и немам енергија. Осеќа некој вака? Незнам од жешково ли е или...
Од жешкото е, и јас сум иста.. И општо сите се жалат на ова.. Се согласувам за електролити дека помагаат, јас си пијам и магнезиум секој ден
Мора да се излупи тој слој кожа, единствено што можеш да правиш е да ставаш млеко и да чекаш да се обнови. Спроти студентскиот имаш еден, мислам баки се викаше, а во тој дел ти е и пет шоп фауна.
Дали може анонимно да пријавам во УЈП одредена установа? Вработениот ми врати краток кусур - ми украде 50 денари и плус не ми даде сметка. Може нешто да се направи?
Колку време се чека во ремедика за Медицински преглед за патување во странство? Во случај некој да има информација. Или упатите ме каде да го поставам прашањево, бидејќи ме упатија на телефон каде што неколку пати ми се јавува само мејли Фала
На некој да му доцни пратка од КаргоЕкспрес? Се обидувам да ги контактирам, но на сите броеви ми дава корисникот не е достапен.