Немам приметено, ама па малку ставам на влажен показалец и среден прст и размачкувам, не ставам обилно како пудра.
Јас ги препорачувам на Ла Сој рол он-ите (и во соодветната тема имам пишувано) зошто ми се докажани. Гледам и други што ги пробале се задоволни. Не оставаат флеки, не се мрсни и од природни состојки се. Кожата не само што не е иритирана, не затнува пори, туку е и понегувана. Од се друго што сум користела сум имала иритација, од ова немам. И да се запотиш, нема да мирисаш на пот. Мирисот што останува на тебе е дискретен и повеќе личи на мирис на чисто или на сапун. Со години ги користам и немам намера да ги менувам. Вчера баш купив од Веро Џамбо, малку ги поскапеле. Сега се 300 денари ама пак ми се исплати зошто еден рол-он ми трае месеци, а секојдневно го користам.
Ла сој имаа продавничка кај Соборна Црква , на булевар ЈНА по старо, сега незнам како се вика. Имаат страна на интернет и на фб , па види како работат мислам до 18ч.
Дали има некој купувано од Маркет Балтазар, да сподели искуство, дали е задоволен? Однапред благодарам на одговорите
Ako može nekoj da mi ja objasne rečenicata( ili pogovorka) sto ja pročitav.- "Patot do pekolot e popločen so dobri nameri"
Во самиот ГТЦ не знам, но најблиску во пасажот спроти Краш едно време имаше фотокопир, на ул. Македонија. До пасошко Беко има исто фотокопир, не е ептен блиску, ама сепак не е ни премногу далеку од ГТЦ.