Баш проверував... Во издание се на ТРИ, имаат книжарница во ГТЦ, на први кат, од спротивната страна на влезот од плоштад,, би требало да работат до 9 pm, веќе ако си во центар...
Ми паднало цирконче од саатот, каде може да ми стават ново? Знам дека може по златарите, продавниците за часовници, но би ми значело точна информацијата во која златара/ продавница конкретно.
Мене на обетката циркони во златара Циркон во стара чаршија, ама од таму ми беа купени, прашај, може ќе ти стават.
Здраво на сите. Дали има некоја членка што живее во Волково или пак знае некој што живее и да сподели искуство како е за живеење? Најдовме убава куќа за добра цена па дали е урбанизирано? Дали има градика, училиште, паркови, продавници и сл. Вака општо како е за живот. Ви благодарам.
Постои ли место од кај што може да се резервираат маси, столици, тенди? Ми требаат за во двор за прослава, за 20-25 луѓе.
Ако добро го разбрав тоа што го пишува, на која сакаш мрежа. https://www.telekom.mk/roaming-zapaden-balkan.nspx Ако мислиш на пресметката што ја добиваме еднаш годишно во зелено плико – не е платен данокот на личен доход, тој ќе се плаќа при исплата на пензијата.
Ме интересира шо е чудово? Го најдов низ кутии со стари работи, ми кажаа нешто како слики имало внатре.... Како можам да ги видам сликите?
Едно прашање за тие со поголемо искуство за судски преводи. Колку ве фатило за превод од страна? Пошто мене ми рекоа цена од 900ден за страна а ја иам 15стр. И сега ми е страв пошо неам искуство да не ме scam-нат со цениве За превод на од мак на анг
Треба да ги однесеш во фото студио да го развијат. Затвори го кутичето, да не се осветлат фотографиите, треба да бидат во темно.
И мене ми изгледа како неискористен. Нели користен беше како ленти и се гледаа сликички мали во него? Или грешка сум нешто @sino.o.oka