Предложете кафич каде што може да се прават евенти до кај 30-40 луѓе, повеќето се жени. Нешто слично на Public Room, како посебни сали/соби. Дали постои нешто друго така фенси како Public?
Можеш ли од ист број да си побараш друга сим картичка за втор телефон? Значи и двете да ги користиш, за два различни телефона.
Три е дијагонално наспроти паблик. Исто на 50та дивизија. https://www.facebook.com/threekitchenbar?mibextid=ZbWKwL
Дали со префрлување од еден во друг пензиски фонд се префлаат и средствата што се акумулирани до тогаш, или се губат? Во кој пензиски фонд е најдобро да си член, мислење?
Јас спрејот го користев, апсолутно не ми помагаше за комарци и неописливо лошо мириса, надвор се прскав и пак се труев.
Што би подариле на другарка што живее во странство? Отидена е пред неколку години,првиот пат кога дојде подарив чаша со посвета,а таа на мене накит. Размислувам некој украс за дома,и така скоро се вселија во нов дом. Или нешто поинтересно?
Ништо ама баш ништо не помага против комарци, мене и денски ме касаат, цела сум испокасана, ни спреј помага, ниту ништо, земав и едно што се пали и чади, демек од миризбата ќе бегале, нема врска.