Zdravo. Da mi preporaca nekoj kafana vo Skopje so ziva muzika i plus da znae da ima piroski na meni-to vo istata Fala vi.
Дали имате користено дигитален апарат за мерење притисок и како сте задоволни?Дали е точен и функционален?И дали се добри тие апарати што ги објавуваат по интернет страни или се лажи пара еве поточно од online shopping гледав 1200 ден е.
Го има некој жолтиот ПланУМ? Каков е внатре? Се мислам меѓу него, Поука или Продуктивност (двата сини). Досега користев ПРО (црниот) и беше супер, па не знам каков е во споредба со овие.
Тие од такви страни не верувам дека се добри, а од аптека тие ае точни се додека батериите не ослабнат (мое иакуство)
Да провери на нептун димензии... Ама и за помалку алишта се. Исто така оние одозгора што се отвараат се со помали димензии
Најдобро ти е од аптека да купиш. Јас имам Sendo ама па колку е прецизен и точен не знам. Велат дека подобри биле тие со живин столб.
Можеш слика за на ѕид или на пример некој филигран. Се продаваат интересни календари како сувенири. Или пак можеш има интересни на интернет шишиња за ракија со чаши на кои има мотиви од Македонија. Со тоа можеш да поклониш и некој алкохол.
има и како обичните машини само потесни, ако нормалните се околу 60 цм, овие се 45 и пишува обично слим скоро гледав имаат горење и мидеа
Јас имам од аптека купен дигитален и пак мери убаво само дур не ослабнат бат, после заебава. Оние со жива се најдобри убедливо, се друго е лажги