Vo zgradata so crvena cigla ima 2 mashki I eden zenski krojac. Starata policija sega e parking,prasaj sproti crkvata svPetar I Pavle ke ti kazat.
само ваков ако сакаш точен прецизен до детал дигиталните на секое мерење кажува различни цифри не точни а овие со жива се нај точни
Имам таков.Но сакам да купам дигитален за да може мајка ми сама да си мери притисок кога не сум дома.Зошто на овој не може.
@ZMIA Друже оваа од чатов на сликата ли е аптекарката шо ги продава мерачиве? * морав вака оти не можев да ти ја цитирам пораката со сликата
Истата сум и јас, што се не купив ништо не помага мислам дека само мене ме чекаат да искочам надвор. Сега сакам да земам од апаратите што ги горат како греалче мало изгледа, па да видиме дали ќе успее. Едно кафе неможам на тараса да испијам
Мене и денски ме касаат, и кога залади навечер во хеланки седев надвор, и преку хеланки, оние тигрести комарци не ни зујат, и меури огромни ми прават, кога прскаа против комарци бетер. Имало некои алки во Зегин против комарци, уште тоа да пробам, друго ништо не ми помага.
Да да фармацефката од аптеката е сигурно на летовање по сликата на бикини ти апаратот го сакаш или аптекарката ?
На него ако се јавиш можи и попуст да има Даа? Значи живата во столбот цело време горе-долу да се движи
Ами лето е, и таа е човек да одмори. Не, јас за лекарства и терапија сум заинтересиран нешто, така да аптекаркава од Бруно ќе ми треба
Жени, дали може некако да се средат конциве? Го купив од страдивариус и многу ми е убаво, само еднаш го носев и после перење и тоа на рака се направи вакво.
дали некој го ажурирал сертификатот на еуслуги? Дали многу се чека и дали се плаќа? Гледам дека за многу услуги бараат таков...