Може, јас имам во Комерцијална банка. Во електронското банкарство ми е сè поврзано и си префрлам. За девизната сметка не ми наплатуваат ништо.
Дали Prego Shop ( https://www.facebook.com/pregoshops ) се наоѓа во Чаир? И дали знаете кое такси наплаќа најниско за да се стигне до таму од Чаршија?
Дали некој знае каква бубачка е ова? Слична на мравка,малку е помала од мравка, споро се движи. Во последниов месец дена ги наоѓам на гарнитурата(купена пред 3месеци ако тоа нешто значи) Дали можеби имаат некое гнездо зад гарнитура,од таму се искачуваат Со какво средство можам да испрскам а да не е штетно за дишење за бебе и дете? Да допрат таму не ќе можат.
Дали може во ист ден да се направи одјава од работен однос и пријава во евиденција на невработени во АВРМ?
Каде се продава асално ѓезве за кафе а да не се крши или загрева одма рачката или да не се љупи внатрешноста на ѓезвето од неквалитетност
Здраво феминки не знаев во која тема да го поставам прашањето, дали ако направам некое плаќање преку банка може да правам сторно (да ги враќам парите назад на моја сметка) за некоја причина?
Kade mozam vo Skopjevo da kupam vakov ranec po moznost so tri pregradi i od strana da ima dzepce za sise...
Dali nekoja raboti vo pretstavnistvo za avtomobili koi uvezuvaat? Mi treba nesto da ja prasam (od bilo koj grad)