Ми треба идеја за подарок за дипломирање, за дечко ми, доктор. Може да биде поврзано со професијата, но не мора. Само да не биде новчаник, каиш, парфем..
Има сега овие што гравираат или изработуваат украс според професијата. Супер е ова, за доктор имам земено. Заборавив како се викаше страната на ФБ, ама еве ти бројче, пиши им на Вибер: 075 461 110
Во Бугарија, во мк ги нема...мислам и Србија има...пиши им на жените што носат од Бугарија, јас така ги набавив
Well... Мислам дека не мора. Битно ми е звукот да е фин, едитирам аудио и би ги користел за снимање вокали, пример. Ништо препрофесионално, во секој случај.
Кога бираш слушалки, највеќе цената им ја крева квалитетот на микрофонот, доколку не бараш квалитетен микрофон можеш да најдеш добри евтини слушалки а да вадат добар звук.. Нема евтини слушалки, со квалитетен микрофон.. Иначе, во однос на звук, јас ги имам Sony ZX110, добри се, мислам дека беа околу 1100 денари.. Види нешто од оваа серија на сони на страната на Анхоч, треба да се добри..
Пенкало, стетоскоп, апарат за мерење притисок, апарат за мерење шеќер, пулсоксиметар, некој интересен беџ..
Леле женска јас секогаш замислував ко ќе се венчам да имам opening на свадбата со индиски танци, цела кореографија ко на филмовите. Дали најде некаде часови да се учат?
Тоа е прекрасна идеја, кај ти текна. Најдов да, едно девојче држи во Усје, ама малку се импровизирани, башка во подрум и неколку пати имам видено глувци. Е сега бидејќи сакаш хрчаци можеби не би ти сметало, инаку е океј.
Kakvo iskustvo imate so Simpo? Minatiot mesec kupivme krevet koj go plativme odma vo kes. Ni rekoa za pomalku od mesec ke stigne no seuste go nema. Nekolku pati se javuvam i samo dobivam drzok odgovor deka nema da stigne uste dve nedeli, pa imalo problem so transport i tako dalje lazat... Koga pobarav da ja otkazam narackata i da mi gi vratat parite sto sum gi platila mi rekoa deka toa nema da bide odma ke trebalo da se ceka nedela dena Kako da postapam? Kade da prijavam?