mozno li e najpoznatiot parfem dior sauvage da ne mozam da go najdam u schatze kaj go ima? pls odg itno mi e za poklon.
Ми треба препорака за страна за симнување едукативни книги во пдф. Од PDFDrive симнував порано ама нешто не функционира сега.
Здраво сакам да прашам дали имате видено ваков дифузер во дм.. Дали некој го користе и дали исто во дм може да се најдат етерични масла кој одговараат за него? Дали дм има онлине достава?
Не знам каде да го поставам прашањево па тука ќе пишам. Дали сите добивте високи сметки од ЕВН за прошлиот месец односно кај мене е од 19.08 до 18.09. Цело време плаќав 2000 сега 5000 ми стигна. А кога плаќав 2000 две клими имав пуштено. А сега една и тоа само две недели. Се јавувам и ми вика некаква машинска инсталација имало кај сите и затоа се високи сметките.
И кај моите 4 месеци по ред не поминал никој да провери состојба, а сметките се над 3500 ден. Обично до кај 1500 ден им се кога проверуваат состојба редовно.
Каде можам да најдам волница ли како се вика, за да сплетам оние големи кебиња? Рачно со што се плетат(не со игли) ?
Да мојата е со 1400 ден поголема од минатиот месец а тогаш пуштавме плус клима Бит пазар карши полицојата има едно специјално за вуница.
Кај мене исто, доаѓаше 1200, 1300 и сега последнава изгледа отчитаа па и мене ми дојде 3000. Пошто не читаат редовно, мене летово со пуштена клима нон стоп исти сметките како и пред да почнам да ја пуштам, ама тие не читале неколку месеци и сега шок.
Каде може да ја најдам книгата за Грујо, во оваа книжара е распродадена? https://kupikniga.mk/product/iskustva-za-idninata/
Во рамстор трговскиот, на влез од лева страна има неколку продавнички, надвор поставени. Во едната изработуваат и портрети и карикатури од слика.