По која цена обично се движат поканите за свадба да знам на што да бидам спремна? Исто и оние картички за благодарност и вечера?
Зависи, некои до 20 часот ама во сабота обично до 17 затвараат. Имаш Инер спорт и Д спорт во ТЦ Ла Плаза, до 22 работат сигурно
Многу скапи, јас една што ја контактирав ми побара 120 денари од покана Ако си ги направиш сама (јас така направив) со ги дизајнирав сама на Канва, односно тесктот беше од мене, шарката и се одлучивме која димензија ја сакаме. Само им ги пратив на маил на книжања и им реков колку парчиња да ми испринтаат. Јас каде што принтав ми зимаа 12 денари од лист а на еден лист ми собираше 4 покани Рапсраш си се убаво каде колку чинат, бидејќи знаат да бидат на повеќето места многу скапи а можеш да си поминеш барем за тоа и малку поевтино
Кој може да ми помогне шифиран ми е еден разговор само односно пишува вака end to end encrypted неможам никако да најдам решение барав по јутуб не најдов некој ако знае би сакал ли да ми помогне.
дали во обични книжари што не се кај факултети има пријави за испит? конкретно во аеродром некаде ме интересира дали има
Да, освен ако РКЕ не направи промена на Тарифен систем за продажба на електрична енергија на потрошувачите кои ги снабдува универзалниот снабдувач и снабдувачот во краен случај
Zdravo, od koi taksi kompanii za Skopje ste najzadovolni? da ne cekam po 15-20 min za vozilo? Blagodaram
Здраво, ве молам да не знае некој како онлајн да симнам медицинско досие на пациент, од која страна и како да го направам тоа? итно ми треба! фала ви..
Камео. Со нив често се возам. Ама сѐ зависи и од гужва, на пример пред некој ден кога се истури од врнење, колега од работа не можеше такси да најде, на 5-6 компании ѕвоневме од сите добивме пораки неколкупати дека немаат слободно возило. Чекаше точно саат и 45 минути