Колку што читав мислам дека цел град ќе е целосно блокиран така што ти препорачувам или пешки или точак/тротинет... Ние сме и на факултет онлајн од таа причина, од 12 натака мислам ќе е скроз блокирано.
Здраво Ако некој се разбира, како може да откажам закажан термин на државно? Ми закажаа крај на декември меѓутоа се предомислив сакам понатака да го презакажам сега не знам како оди тоа? Преку матичен не знам, асистент ми го закажа тој термин на докторот? Некој ако се разбира да ме упати???
Мислам дека кај што стои дека имате резервирано, има опција за порака да напишеш. Пораката оди директно до букинг, не до хостелот
Ќе има ли опција од друг град некако да се стигне до општина Аеродром, по обиколница пример? Или воопшто да не тргаме
Со што да ги исчистам маталките на миксерот од рѓа,а да е безбедно за храна? Мислам дека ми рѓосаа бидејќи ги миев во машина за садови.
. Лушпи од банана да стојат во вода, потоа таа вода се меша со сода, да се направи како паста, се мачкаат и по 10 -20мин се мијат
Со сода и оцет да пробаш? Да, поцрнуваат и лажиците и се што е метал во машина, јас ги вријам со сода.
Дали некој може да ми објасни како точно работи автобусот кој оди до Аеродром (картата што е 200ден)? Никогаш не сум одела на аеродром вака така да не знам. Дали мора да се резервира карта претходно или пак само да му се нацртам кај Холидеј Ин и да платам кога ќе влезам?
Да, пред Холидеј Ин и се плаќа кога ќе влезеш и не треба резервација, јас секогаш кога сум патувала било скоро празно
Телекабел пост пејд бројче кај да земам во Ск? Кај Капитол тој телекабел дал има ил е само наплатен центар?