Тогаш збори со сопруг, близок е ,мене не би ми било до било какво славење. За малото само со блиски мала собиранка за реновирење таму после година. Пошо се има нели 40 дена, 6 месеци задушници година дена
Многу ме нервира ова, ради оваа причина и 2-3 пара такви темни не ги носев, си дремат у плакар, после и големи ми станаа. Шо да ги давам на некој, да ме пцуе после, многу пуштаат боја, гадно ми е дури. Па некад сакаш и со потемни, не само светли да имаш ама тоа е. А еве сивите пак не пуштаат така боја ко тие тегет тексас што се, ептен темните. Може и има некое чаре да не пуштаат боја ама не знаеме..
Извод може да извадиш и во градот во кој имаш пријавено адреса на живеење. Јас прашував за маж ми. Он не е роден во Скопје и ми рекоа дека може да извади. Мислам дека само државјанство треба да се извади во градот кај што си роден/а. Не сум баш сигурна за ова.
Se stavaat vo legence so voda i alkoholen ocet da odstojat i posle na 60 da se isperat 2 pati ubavo , bi trebalo visokot boja da izleze od niv i da ne pustaat poveke @Anyshka
Во тц Бисер, имаше еден шивачки дуќан доле во подрумот, да не знаете како се вика? Или уште подобро контакт да не имате?
Не може инаку на сите. Овој кај мене за исплата ти дава опции единствено деливи со 500 и не можеш да укуцаш твоја сума колку сакаш туку само да избереш од понудените. На друг исто што ми е блиску можеш да укуцаш сума ама само делива со 500. Ипак фала.