не најдов поссодветна тема ама дали некој може да ми каже некој број од океј и поефтино такси, ми треба за денес кога се затворени автобусиве..
не најдов поссодветна тема ама дали некој може да ми каже некој број од океј и поефтино такси, ми треба за денес кога се затворени автобусиве..
како се вика апликацијата? отприлика за од кисела вода кај пеглата до финки факултетот колку би била цената?
Сабота не сум сигурна, вака ми е останато. Али пробај рандом да поминеш, посекако имаш околни куќи и ќе ти дадат поточна информација.
Извинете што се мешам, јас бев во недела пред околу месец дена. Пазарот е повеќе насочен кон апарати и алати за домаќинство, работничка опрема, црева, сијалици, нешто имаше облека. Ама цд не видов, не би ти препорачала да одиш, да не губиш време.
Ми треба помош. Како да спуштам прозор од кола? Да отворам прозор од надвор? Не кршење на прозор. Пошо бравата се расипа, а другите врати исто не можам да ги отворам. Ниту пак преку гепек. Ако некој имал ваков проблем или искуство/совет се е добродојдено. Зборам за прозорот на возачко седиште.
Дали некој знае каде може да се купи брусница низ Скопје? Да не е со шеќери и слично? На пазарите дали има?
Дали некој има искуство со курсеви за шминка? Разгледував во Ева и во Кариера.. Која опција е подобра ?
Гледав видеа со повеќе слоеви на лепак (некој послен) се лепи на прозорот и со сила се отвара. Незнам колку е точно. Ќе побарам видео, ако најдам ќе ти пратам во лп.
Ако колата е постар модел и има на вратите од внатре (не знам како се викаат ) за отклучување со рака, тогаш пробај да отклучиш со конец.