Има. Ако е комората таа кај Аеродром. 15ка во карпош 2 доаѓа на партизанска (се симнуваш станица Аеродром Тобако 2); 22 цела партизанска ја вози (се симнуваш на железничка)
Имам ваучер од Фешн груп, на него има назначено само неколку продавници во кои може да се искористи, дали може да се купува и во друга продавница што спаѓа во групата, а не е наведена на картичката, какво е вашето искуство?
Во која населба се наоѓа ул. Бранислав Шикиќ или по старо улица "1648". Никако не можам да ја најдам ни на гугл мап не излегува.
Мене па Хиподром ми покажува натака...исто и Визбегово, ова со улициве е хаос. Ми треба точно во која населба се наоѓа.
Може и со 57 со тоа што ќе треба да се симнеш кај завод за вработување и малку да попешачиш. 5ка застанува кај млечен и треба само улица да се премине.
Гледам не е активна многу темата за мобилни оператори па овде да прашам. Најповолен телефонски пакет за пензионер да ми препорача некој? интернет ќе треба колку да одговара на вибер позиви (ама да стои интернетот вклучен цело време, бидејки е стар човек и не знае вклучување/исклучување )
Здраво, дали некој знае каде можам да купам нинтендо ( како пред 10год што имаше) со супер марио играта класична? Видов на https://onlineshopping.mk/shop/preporacani-proizvodi/nintendo/ Ама незнам дали е проверена страницата. Не е многу скапо меѓутоа несакам да фрлам пари во воздух.