Здраво, дали знаеш ние што веќе имаме закажано итна постапка дали важат нашите термини ? Звонам во МТВ ама не можам да добијам да прашам .
Не знам. Тоа го кажаа пред извесно време. А прееска на фб прочитав по коментари дека по брза закажуваат во април. Мислам дека е поради фактот дека нема обрасци. За телефонов пак нз по да ти кажам. Уше од старт тешко е да ги дпбиеш. Ја кога закажував закажав онлајн, ама тоа беше летоска
Kakov haos napraija ne se normalni Ja u okt dzvonev za redovna postapka, mi zakazaa 07.08 Neka se slikaat sami
Здраво Со што можам да исчистам бела флека на вентијага.. ја ставив да се пери и кога ја извадов од перење само на едно место е бела мислев дека е прашак останат ама не се бриши со вода.. не знам што и стана што може да биде
Дали нашиве банки издаваат финансиски извештаи за извршени трансакции во одреден временски период, на англиски јазик? Или мора посебно да се преведуваат?
Вчера чекала другарка цели осум саати за сликање во Пролет. Вика брзо ќе завршев ама многу преку ред ги пикаа и се изначекав...
Го има ли некој расказот „Маалски навреди“ од Владимир Мартиновски од книгата „Зоостории“? Ако може да ми го слика
Дали знаете некој што држи фитнес тренинзи, но термините да утрински, околу 8-9 и да е во околината на Карпош?
Кажете ми како убаво да ја навиткам косата за В деј. На дечко ми му се свиѓала виткана, ама мене не ми држи многу. Најдобро ми е со смоки да преспијам, знам и со пегла, а иам и едно ко фигаро, самото има такво кривинки и ја ставаш во тоа косата ја држиш и ти ја витка. Ама мене самата коса ми е таква као свиленкаста и не држи ништо. Едино да ја измијам и да спијам со смоки, или претходниот ден да ја измијам па ја виткам и кило лак?
Какви се тие смоки за виткање коса? Неколку совети што можат да ти помогнат: 1. Ако не ти се масти брзо косата, измиј ја ден пред да ја виткаш; 2. Кога ќе ја миеш не ставај многу или не ставај воопшто маска/ регенератор за коса; 3. Користи некој препарат за виткање на косата ( на пр. портокаловата пена за коса на Балеа); 4. Виткај ја со пегла, најмногу држи. 5. Прави си ја косата како што тебе ти се допаѓа и како што тебе ти одговара, а не на некој друг.
Смоки се ова па на два дена ја мијам Пример ја миев денес, задутре пак. Обично ја мијам, на полумокра ги вртам овие, ги оставам 10+ саати и тогаш не да држи, ни лак не треба А на фризер, дали пегла, дали фигаро, и тон лак абе џабе. До дома дур стигнам права ми е. Таква ми е косата не држи ништо. Цел живот ја пеглам само пошо нема поента. ќе пробам некој од твоиве совети Абе и јас си ја сакам така виткана некад. Обично после бањање ја држам у пунџа и ме виде пред некој ден, леле шо ти е убава. И си викам ај малце ќејфот да му го направам, а и промена малце. Све иста ме гледа
Ден пред виткање измиј ја и само тогаш ќе ти држат повеќе локните ако правиш со фигаро. Ако имаш обична лента за коса и така се прават локни на полувлажна коса, само прамени моташ околу лентата и толку.