Предлог за кујна или ресторан/кафана нешто за готвена храна за носење на Партизанска или Теодосиј Гологанов?
Шеф е фино за јадење готвено ама цените може да се малку мрсни ако јадеш месести работи. Многу добро ќофте праат (иако еднаш ми се случи малку живо да е 0-0). Други тешко, ова е ептен своја класа.
Како да извадам мирис од барут од фармерки?Од нова година незз колку пати се перени и во омекнувач стоени џабе е, мирисот си стои..
Освен во Каса Кубана. Кај на друго место има латино журки во Скопје? И кај пуштаат џез, блуз? Некое тскво местенце
Купив 4 карти од купи карта, (со картичка). Ми стои дека се резервирани картите, и износот. Парите не се повлечени, потребно ли е време додека се процесира нарачката? Ме страв да не останам без карти или да не ми заминат парите. Мислам дека откако ќе биде валидна нарачката треба да добијам ваучер на mail со бар код, некој што купувал да ми помогне.
Кога купуваш карти онлајн треба да имаш опција печати и да ти стасат на маил . Тоа што се резервирани парите може да бидат и до 6 дена резезвирани не е мерило.
Дали уште пракаат пораки или се јавуваат за готови документи? или треба да погодувам дали ми се готови пасош и лк? На тоа сајтот ми вика не е пронајден запис
Дали уште пракаат пораки или се јавуваат за готови документи? или треба да погодувам дали ми се готови пасош и лк? На тоа сајтот ми вика не е пронајден запис