Колку се плаќа провизија во пошта и банка за сума од 11000ден на сина уплатница? И дали ако се плаќа електронски е без провизија?
Да да, сто посто се оригинали .. исто како продавница ама онлајн е само… Големи или од оние малите за патување? Големи (оние како за на фризер) има во џамбо и во базаро. А од овие малите за патување има исто во џамбо, во дм, во базаро и таквите слични…. Има по оние страните за фимови српските, ама не го знам точно. Најлесно е на стремио, ќе си направиш акаунт и се има таму у филмови и серии, има и преводи
Во пошта провизијата е 35 денари ако уплаќаш на сметка на Халк Банка. Ако е друга банка, провизијата е дупла. За сума до 2500 денари провизија е 70 денари. Во банка се тука некаде провизиите. Уплати електронски. На мене ми зема по 15 денари за друга банка. Зависи и до банката.
Да не знае некој кога ќе ги даваат ваучерите за туризам од м.за економија уште нема абер а од февруари се поднесени документите!!!
Две фамилии ластовички си напраиле дом кај нас на тераса. Арно ама дур граделе терасата ја напраиле лом. Шо да стаиме доле и на гелендерот нешто? Го какаат лом е.
Kupi golemi crni kesi, seci i lepi so salotejp, taka ja napraviv koga gulab mi se nasadi na terasa i snese jajce.
Каде да најдам лепенки за мозолчиња на лице (во дм нема), некое друго место? Во аптекиве може да се најдат?
Јас овие ги користам...океј се за цената...на странава имаш и од други брендови, поскапи https://coslovemetics.mk/product/tiam-surprise-b-patch-24pcs/
Ми излезе на раката вакво, тврдо е, како жуљ и не боли. Можам со нешто дома да го тргнам или морам на доктор?
Од изгореница ми се појави, беше скроз малечно и се прошири вака за 1/2 дена и остана веќе 3/4 недели. Мислев ќе се повлече, ама ништо
Оди да те зирнат, да не се воспалило нешто или има некој процес. Не пипкај сама да не се воспали уште толку.