Каде можам да најдам возен ред на жичара, односно кога е последното симнување за надоле? Сајтот не ми го отвора.
Предложете ми добар шивач у Скопје? Ми треба да скратам облека, минатиот пат кај една што бев не бев задоволна
Итно: Кај да најдам плико за пари за свадба низ Скопјево? Не купувам поклон пари ќе дадам, ама не можам да најдам плико некое свечано..
Каков е тој чаден, мислите на овие готовите или се подготвува? До сега земам само на фриком вакумиран ама нешто последно време не ми се допага баш.
Спроти општината, зградата што е до зегин кога се иде по булеварот накај драчево. Има како табла на зградата каде пишува кројач и услуги.
Дали некој има Birkenstock папучи и како е задоволен? Сакам да се почастам едни ама незз дали вредат за парите.
Пиши на google Опрема за пекари Долче. Порано како што знам беа кај Универзална сала, ама сега гледам имаат друга локација. А се наоѓа и во маркетите како Рамстор, Веро. И кожните папучи и они пластичните им се преудобри и се многу квалитетни. Според мене, вредат за парите.
Женски, сего во недела на 09.06. сакаме да одиме до Србија на еден ден. На малиот пасошот му истекува на 24.06.2024, дали би ни правеле проблем на граница затоа што е при крај со важност ?