Здраво, ме интересира за мислење, дали за вграден плакар со димензии 3m на 2м (со 3 лизгачки врати) е нормална цена 50.000ден ?
Дали може од фискален апарат да се извади сметка од пред неколку дена? Прашувам заради враќање на производ, фискалната сметка е изгубена...
Јас да прашам дали некоја феминка има киндер фигури од постари серии останато? Можеби замена за други фигури или за паричен надоместок. Доколку има некој би ве замолила да ми пишете во лп
Има ли некој што живее во комплексот East Gate Living? Ако може да ми пише, би му била најблагодарна.
Сол и алкохолен оцет, има и прашок по земјоделските. Мене само сол ми помагаше, сега надвор ставив од тој прашокот и немам сега. Ама во ходник уште се расправам со едни ситни мравки жолти и црвени, како вошки се, ништо не помага, што не пробав, како од надвор мравките ги снема, овие уште ги има, на секое ги собирам со правосмукалка, не ни лазаат.
Јас летоска платив 150 ден., тоа е центар за јавно здравје (Пролече), а во институт за јавно здравје на клиника платив 80 ден., не знам зошто толкава разлика.
И на двете бев со упат, пред тоа мм правеше во институт за јавно здравје и плати 80 ден., затоа чудно ми падна, и јас мислев за на клиника ми е упатот, ми кажаа за Пролеќе (центар за јавно здравје), потоа го повторив во институт за јавно здравје (клиника), и 80 платив, не знам, може по грешка ми наплатиле 150 во Пролеќе.