Оди во дуќан кај што е купена ќе ти дадат бројчето од сметката. И ќе одиш во ујп и ќе ти ја извадат. Порано кога работев во малопродажба имавме вакви ситуации, така вадеа.
Истегнување само ми помага, така одвај. Највеќе што ми помага е екстензија на вратот и така си терам три месеци без болки. И после опет исто.
Па ти го истегнуваат вратот, y-strap. Не знам дали имаш гледано на јутуб видеа. Пиши и ќе знаеш што е. Киропрактика е.
Здраво на сите, слушнав дека имало за прво вработување додадток од 3000 денари за млади ос ме интересира кои документи треба да се однесат а и каде, ако знае некој па да сподели со мене.
Имаме проблем со кабловска и интернет (приватна)... Последниов период повеќе нема отколку што има,а за кочење муабет не правам. Секој викенд обавезно им се кине кабел,а еднаш дневно обавезно нема по пола саат,саат ,два. Телефонски неможеш да излезеш на крај бидејќи вработената е арогантна и се дере на телефон и нема начин како да се реши проблемот. Чаре некое за вакви освен префрлање на друг оператор?
Девојки кажете кај да најдам за подигање на цицкиве салам градник, све пробав ептен растресени ми изгледаат, посебно во лето со маичкиве апла се пруметува а сега треба и на свадба да одам и други прослави, хелп.
NBB сара фешн. Пре квалитетни, и нормално само перење на рака за да ги држат градите и да не се распадне материјалот. Моментално носам прслук стар година ипол, како вчера да е купен. Едит: не беа повеќе од 1000ден. Имаат постојано и попусти, ќе начекаш за 500,600,700 ден.
Па исто бев со упат и таму, а во институт за јавно здравје исто со упат платив 80 ден., и тоа прво Пролеќе проверував, за недела-две на клиника. Значи не било грешка.