Камера за пред куќа т. е двор од каде купувате, имав еднаш од али експрес и ок беше тераше години, ама не ми се чека толку... Каде се продаваат кај нас камери не сум упатена? Ама да не е онлине
Секаде има да се купат. Стриктно само видео надзор и други алармни системи и нивна инсталација (еднократно) има Сектрон, Визард системи, Matrix системи, Конико и многу други. Имате од агенции за обезбедување ако сакате нивни услуги како Никоб и останати каде добивате и други услуги но со месечни плаќања. А имате и во продавници за техника (Нептун,Сетек,Техномаркет,Анхоч....) сами да купите и инсталирате потоа сами.
Каде може да најдам душек за во вода но како фотеља, си потпирачи за грбот и за рацете? Сегде кај што гледав се само за лежење со мало перниче за главата
Дали темното скопско пиво престанаа да го произведуваат? Некое време веќе не го среќавам по маркетите, во еден кафич ми рекоа не го произведувале, во еден маркет не им се купувачи па не го набавувале...
Луѓе прв пат треба да ваѓам пари од банкомат но не можам да го најдам листето со пинот од картичката... што да правам?
Девојки, дали знаете некоја онлајн страна за квалитетни вакви навлаки само во црвена боја? На Али експрес шипингот за нив е изгор Благодарам
Ќе си ги извадиш парите дирекно од банката со лична карта, и ќе им кажеш дека си го изгубила пинот и да ти ја сменат картичката.
Знам касно враќам, али у џамбо имаш за 100 ден. Знам не е сцм али вреди да прошеташ До кај 12/1 макс. Не е кафич или било што друго за да може подоцна. Ич не те осудувам, те сфаќам нема смисла. Го нема веќе. И тоа со цреша исто. Наводно не им се продавачо и ги повлекле. Само радлер и она ипл дури и тоа пот’нко
Дечково има мало фирмиче, иста цена ги продава како и другите големи фирми ама барем е искрен.. Нема да ти тупне некоја скапа камера ако немаш потреба од тоа.. Цел систем кај нас го монтираше, има избор на камери бидејќи соработува со увозниците.. Фирмата не знам како му се викаше ама еве бројче од него..
Се мислиме за Занзибар преку Џангл но најдов човек таму што може истите тури да ни ги направи за многу поефтина цена од Џангл.Но незнам колку е сигурно таму со нив...Зошто на некој места би оделе и само со човекот без други луѓе.. Дали некој има вакво искуство во Занзибар?