Frozen, The secret life of pets, Superhero DC girls, Smurfs, avatar, minions... било што од ова.. пиши ми во лп
Како да покријам голема модринка на рака? Пробав со течна пудра али изгледа не чине оваа, колку и да ставам се познава модринката. Предлог за некоја со добра покривност а да не е прескапа?
Можно е да е да не го произведуваат. Јас работев во маркет и слабо се трошеше. Сме враќале и по цели гајби. Комерцијалистите кажуваа дека слаба е побарувачката.
Ми треба ИТНО инфо. Дали при контрола на аеродром мерат и милилитри на Римел, сјај за уста? зборам за количина на течности. Пошо се вкупно ми кажаа да не надмине 100мл. И битно ми е да е знам дали тука ги бројат и милилитрите од ример и сјај. И пример дезодоранс течен (50мл) дали е дозволено да понесам?
Абе ова може да е најглупавото прашање досега. Ама мајка ми си оди во Германија. И се договоривме да одам и ја со неа на неколку дена (4дена). И сега јас само букирав карта дали треба да одам до амбасада за некоја виза? Пошо сакам да одам само туристички
Не ти треба виза за туристички престој од 4 дена. *Освен ако во изминатите 6 месеци имаш престојувано 90 дена во некоја или во повеќе Шенген држави. Тогаш нема да те пуштат. На прашањето за милилитрите, нема да ти мерат римел и сјај. Не мерат туку гледаат по амбалажата (ако воопшто проверат), еден производ не смее да надмине 100мл, на пример имам носено гел за лице од 100мл па башка и парфем од 100мл, па некоја крема од 50мл итн, се на се и пола литар (вкупно) течности сум носела. Инаку и нешто да ти е потрошено до пола ако на шишето пишува дека е повеќе од 100мл не смееш. Спреј во амбалажа од 150мл ми исфрлија, а во него уште 30мл дали имаше останато. Стави си ги само во посебна транспарентна ќеса, пошто бараат да се извади на башка од торбица за да се гледа во тие коритцата на безбедносна проверка што врват на скенер. Ова за низ ЕУ, на скопскиов аеродром можеш и стадо овци да пренесеш. Ако имаш чекиран куфер што оди доле во авионот стави ја козметиката таму, на него немаш вакви ограничувања околу течностите.
Grafiti shop vo SK,ili sekade kaj sto prodavaat boi za farbanje i lakovi prodavnici ima vo sprej kvalitetetni mnogu.