Здраво, Да не знаеш дали треба некоја посебна картичка од НЛБ за плаќање сметка ? Бидејќи имам обична од НЛБ и профил на ЕВН Хоме, но кога сакам да платам ми стигнува порака после внесени податоци дека плаќањето не е успешно и на телефон порака дека нема интернет лимит за да се изврши плаќањето. А интернет имам и пари на картичка сигурно има.
Нема потреба од никаква посебна картичка туку немаш одобрено лимит за интернет плаќања, јави им се во НЛБ на бројот за контакт да ти го одобрат истиот, само ќе треба да им кажеш колкав лимит сакаш да имаш. Инаку други опции конкретно за ЕВН плаќања ти се директно преку банкомат со внесување бројот на фактурата или преку нивните апарти што им се поставени со внесување на картичка, за овие две опции немаш потреба од одобрување на лимит.
Пред 3 г го направив тогаш на шалтер така ми кажаа. Или ги качиле или јас не сум приметила воопшто колку е ,битно не чекам со саати И во секој случај помалце е одколку да плаќаш во банка.
Каде има низ градов да се напиеш добро мохито? Последно на неколку места немаа, не знам дали воопшто или немаа некоја од состојките и сл. И тоа не само во "обични" локални кафулиња туку и во добри ланч барови, кафани.. Значи не специјални барови и сл, туку во кафуле, ресторан, ланч бар кај што можеш да си каснеш нешто и да се напиеш мохито. На пример последно во Торос и Дион ми рекоа немаат моментално
Ливчето што ми го дадоа кога се сликав за пасош сум го изгубилавалјда има уште некој ваков, дали знаете дали може и без него?
форумџики, сакам да ја запишам мајка ми во некој клуб за јога. да биде во реонот на Кисела Вода, Лисиче.Аеродром а притос да има постари членови што тренираат или можеби пак да е намент само за возрасни Ми треба за мајка ми
Пред некој ден бев да земам пред мене имаше девојче што не носеше ливче ама го имаше на слика. Мислам дека и го дадоа.
Да не знаете добар салон за лаш лифт во околината на Карпош, но да работи барем до 7 бидејќи само од 6 натаму можам да одам, а најчесто до 5 работат.
Каде се проверуваа сопствените моментални и претходни вработувања имаше некоја страница кај што можиш да си провериш дали уште се водиш како вработена
https://youtube.com/@mrnewlifemk?si=Nbo7UeV03Tr9Kgja Нудат едукација за дигитален маркетинг, дали имате искуство со нив?