@GirlLove никакво пуштање на лична карта, никогаш не знаеш дали ќе искористат податоци за брзи кредити. @Цунами мислам дека прочитав тука некаде дека не вршат достава.
Ти благодарам, баш и јас мислев како така лична карта.... Јас никогаш не пуштам лични податоци и страв ме фати. Нз како да се договорам. Ми вели ко ќе дојдиш ќе платиш, ами ако појдам и нема соба??
Зависи од износот на просечната плата во последните три месеци. Ако просечната плата во последните три месеци се намали, регресот се намалува. На пример: Регресот во септември 2023 година бил поголем од октомври 2023 година Септември 2023 година Октомври 2023 година Има намалување од 10 денари.
Да, ако имаш можност прашај, треба да се внесе во барањето. Полесно ќе ја најдат. Не знам која е опцијата ако го немаш. И ако има повеќе фискални во продавницата, запиши ги сите, ако не знаеш точно на кој било. Инаку се гледа, на прозорчето од фискалната каса стои.
На букинг ми бараат податоци или документи при резервација, сум ги праќала, досега сум немала проблем. Последно баш паметам, праќав од сите нас име, презиме, датум на раѓање и број на пасош за да не' пријават за туристичка такса. Пушти му само име и презиме и број на лична карта, евентуално датум на раѓање, тоа не може да го злоупотреби како што може матичниот број. Би требало така да си сигурна дека имаш резервација. Не е секој за верување, точно, затоа резервирајте преку проверени луѓе.
Ова е муабет за Охрид. Апартманот го има на букинг и реков дирек на телефон да се јавам и така ми рече газдата.
Па да си резервираше преку букинг, немаше да му ја мислиш дали ќе имаш резервација или не. Сигурно човекот не ти дал којзнае колку пониска цена од што е на букинг. И нема врска за кај е муабетот, исто е секаде.
Не вршат достава во Македонија. Евентуално ако имаш некој од странство да ти нарача, па коа ќе доаѓа да ти ги донесе.
Да не знаете што е работава со кајгана? Трет ден не ми отвора. Мислам дека имам јадено бан ама уште имам тровка надеж дека е нивен проблем
Imam nekolku novi začuvani knigi po nekolku predmeti ( za prodavanje za prva godina za Fakultetot za Bezbednost, Odbrana i i Mir pri UKIM. Kade bi možel da gi objavam, dali nekoj znae nekoja grupa na fb ili nesto slično?