Здраво на сите.. Колку цигари можам да внесам во Србија?Дали некои знае во скоро време да е бил? Ви благодарам...
Јас кога одев последно со авион како да ми кажа некој макс две штеки, ама не сум 100% сигурна. Така да може да грешам
Дали имате проблем со мрежата на А1? Во последно време додека зборам со некого наеднаш има некаков прекин и не се слуша соговорникот. Не зборам за интернетот тука за обичната мобилна мрежа.
Nekoj sega vo skoro vreme dali patuval za Albanija, me i teresira dali moze so stara lichna karta bez Severna?
До тие шо се разбирате у телефони поготово Епл: - сеа иам 11ка сакам да го мењам- - да зеам од кај нас или да чекам од Америка да ми донесат коа ќе искочи 16ка( неќам 16ка него не ми се дава 1000€ за тел) Тие лани шо земаа било каква 15ка од таму се позадоволни од тие овде. - да препорачате модел шо држи батерија и добра камера. Се мислев меѓу 13 и 14, ама глеам у Телеком пример 14ка 128гб е 43.000 и нешто 15ка 128гб е 59.000 Сеа е 1000€ Ама не е боље? Вака за камери викаат 14 про макс. https://www.techradar.com/news/best-iphone 13киве цело време ги читам за добри. У септ ќе искочи 16. Не е боље бар 14?
Iam pirs vo uvoto so medicinka Vcera mi ispadnala negde. Mozam da idam u Rubin nova da mi staat? So pari ke mi zemat I kaj ima neso u Skopje vecer so raboti zlatara da staam U gtc tie do koa se?
каде има вакви шишиња што лесно се преклопуваат/остануваат празни? на концерти се забранети обични шишиња само вакви се дозволени, foldable