Здраво, искуство со некоја брза пошта за праќање документи во странство? Да е сигурна ама да не колат со цени
Каде може да се пријави и кој да се повика на улица има една бандера искривена и кабли испокинати на сите страни?
Ооо леле,јас цело време мислам за улично осветлување .Дека во општина работам и кај нас се пријавува за улично осветлување леле брука хаха.. @Anie93 извини женска во ЕВН се пријавува 02/3205-000 даваш адреса и ќе дојдат .
Predlog za dobar body mist? Imav na Womens Secret ama go prskam ko voda da e. Ima na La Rive namaleni u Cosmo. Dobri se? Ili moze od bilo koj dr brend. Ne mora da e VS ili WS Sinsay mislam imaat?
И ја лично не сум имала проблем а баш ми се јадеше летово од таму и страв ми беше да земам ради тоа што не ми се ризикува, ќе издржам дур залади.
Ама знаеш ли што дознав? Сите што закачиле салмонела од седмица земале сендвичи за носење а не ги јаделе во сендвичарата. А тоа значи дека не можеме да знаеме кој е временскиот интервал од кога го купиле сендвичот до моментот кога го изеле. Им стоел во кола на +40 степени.. Некоја живее во Илинден а земала од седмица во Карпош па застанала кај другарка по пат да земе нарачки од авон и ај по едно кафе (пример само), влага дома се тушира спрема деца па дури тогаш јаде итн итн. И 3 часа можат да поминат а и повеќе.
Абе би сакала и ја да е така пошто и мене ми се јаде од 7ца али имаше на портали дека од инспекциска ги затвориле на некое време сигурно истражиле они нема така само да затворат а сега нз дали се на одмор или се уште затворени затоа што тоа пред месец дена беше.