Bevme, 825 den plakjas na uplatnica, imoten list ne postar od 6 meseci i demek posle za priklucok ne se plajca kako porano. Sega samo sho se vrativ ottamy.
Долго време не користам мист, само парфем зошо ми немаат смисла, ама кога користев ги земав од дм. Не некој конкретен бренд туку тој што ќе ми се свиѓаше. Мислам дека нема да утнеш. Не, само за вработените на театарот е. Најблизок паркинг ти е цветен, не знам коолку е саат или катната беко, 40 денари саат
Најлесно ти е да си го пратиш сама на себе на меил и да си го симнеш на телефон, можеш и со кабелчето за полнење ама треба да избереш дека ти е за пренос на податоци.
Јас не живеам во Прилеп, ама имотот каде што треба да се исклучи струјата е таму. Според ова, кај нас е проблем што уште се води на родителите од татко ми кои се починати, па треба прво да се среди имотниот лист.
Како да најдам слики од вакви ланчиња, како се викаат, видов на матка ама не си купив, ги носев во средно, сакам да си нарачам да ми направат Ништо не ми излегува освен оваа
Јас запознав дечко што станавме пријатели али му местев девојки па кога ќе видиш па излегува дека само околу секс се врти
Здраво! Има ли некој што знае колку важи полномошното/одобрението за патување во странство на малолетно лице со други лица? Имам извадено минатата година, и не знам дали ми треба ново. Документи/податоци не се сменети.
По некоја логика не треба за секое патување согласност? Дека досега немам сретнато дека се до рок на важење, па претпоставувам дека за секое патување треба нова согласност. Ама немам никакво искуство со ова, па не можам со сигурност да кажам.