Пошо иам еднаш летано (ми прпка од висина). Не се разбирам нешо вау. Да даете предлог, Ск-Х градче со поевтини летови (до 100-150€ у 2 правци) ама и да се исплати идењето. Сакам за 11.10 празникот, значи нешо шо имаат од четврток до недела пошо немам денови. Будимпешта гледав, ама има у среда 09.10, нема шанса да ми даат 2 дена.
Берлин има секој ден, еве на 10.10 попладне е летот (не мора да зимаш денови) до недела, 8-9000 повратен. Ама ќе стигнеш касно во смештај да имаш предвид.
Zdr4avo dali moze da mi dadete predlog za detsaki tablet od koj sto ste zadovolni ako go imate koristeno,da ne se nosi redovno na servis i da ima youtube i playstore ,aplikacii kako mob....preporaka ili link ..fala
. Можеби е рано за жижици, ама види во Џамбо, таму секогаш порано носат и Велигденски и Новогодишни работи. Познавам и пензионери што така работат, со договор на дело.
Ако пријавам у АХВ неодоговорно чување храна, ќе превземат нешто? Смрди корне од магацинот. На скапано месо смрди.
Да и јас мислев на тоа, ама не е тоа решение. Не дај Боже, кај што ќе го однесам ќе нападне некој, жива ќе се изедам.. Ќе се распрашам, ако слушнам нешто ќе ти пишам
Здраво, сакам да прашам нешто, пошто стварно не се разбирам од банки , отворив сметка треба да ми префрлат пари, е сега не ми е баш јасно, треба да го дадам бројот кај што пишува платежна сметка во денари? Ме зачуде бидејќи не е ист бројот со тој на картичката што ми ја дадоа....?
Треба да е бројот на картичката (од сметка, не дебитната), кај мене го пишува како број на сметка. Може да стои и како трансакциска сметка.
Не, бројот на трансакциската треба да им го дадеш за да ти префрлат пари, а не бројот што го пишува на картицата. Бројот на трансакциска ќе го најдеш или на апликацијата од банката или на договорот што го потпиша
Минатата година откажав сметка во банка, користев и електронско банкарство од нив. Денеска на mail ми стигнала од истава банка известување како имале некои измени за електронското банкарство. Зошто ми стига ако ми е откажана сметката и долго време немам ништо што користам во оваа банка? Да не треба да одам и за ова во банка, да ми откажат и електронско банкарство?
Треба да излезе инспекција, би ти препорачал ако можеш со пишана пријава кај нив да пријавиш, затоа што за електронските нема да те известат што направиле.
Хаха......знаев Сигурна си дека ти е затворена? Стб се најдебилна банка што постои! Без ниедна причина веќе 2 месеца не ми затвараат сметка. Ако може пиши ми лп сакам да те прашам нешто...